Centrum

De praktijk Gezondheidscentrum Parc Imstenrade is eigenlijk een praktijk voor complementaire geneeskunst. Een praktijk voor behandelingen van alternatieve geneeswijzen.

Hans probeert verschillende disciplines bij elkaar te brengen in deze praktijk. Er wordt getracht verschillende geneeswijzen onder een dak bij elkaar te brengen. Deze alternatieve therapieën worden niet afzonderlijk gebruikt maar vloeien in elkaar over. Afhankelijk met welke klacht U bij mij komt, zullen de technieken gekozen worden.

Ik stel me aan U voor:

HANS JANSSEN (1956)

Hans Janssen

Na mijn opleiding tot verpleegkundige A en vervolgens werkzaam als manager in de gezondheidszorg werd ik zelf geconfronteerd met het fenomeen burn-out. Via het energiesysteem van reiki en tao raakte ik geïnteresseerd in de oosterse geneeswijzen, omdat mijn klachten met succes bestreden werden, waar medicatie faalde.

Na het behalen van mijn reiki mastergraad heb ik in Hamme (België) aan de (voorheen) Shiatsu Academie Du Mai, succesvol de opleiding tot 4-dimensionaal bodyworker en 4-dimensionaal levenskunst afgesloten. Vervolgens ben ik me gaan verdiepen in auriculo-medicinae en cranio-sacraal therapie.

Lid NVST: Nederlandse Vereniging van Soma – Therapeuten, lidmaatschapsnummer: L 1713.

Lid RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, lidmaatschapsnummer: 107219R.

CZ Zorgverlenernummer: 032728.

Tel.nr 045-5717242 en mobiel 06-23313517.